WCS 2016 – Alkupäivät

Tämän vuoden Suomen WCS-edustajat ovat Jenni “jesmo” Suominen ja Ina “YumiKoyuki” Dolk. Lento sujui ongelmitta, ja Nagoyassa oli vastassa yllättävän viileä 31 asteen helle. Tänä vuonna lentokentällä ei väijynyt haastatteluja, mutta vaihteen vuoksi matka hotellille taittui lentokenttäbussilla tilausbussin sijaan.

Perillä Nagoyassa

Kisaajia oli Nagoyan päässä vastassa opiskelija-avustajia.

Matkatavarat jätettiin hotellille, ja tiimi suuntasi lounaalle syömään gyuudonia. Ensimmäiselle päivälle ei ollut järjestetty muuta ohjelmaa, ja ilta meni lepäillessä ja moikkaillessa muita tiimejä.

Avajaiset

Cosplayaajat WCS 2016 -avajaisissa.

Cosplayohjelma lähti käyntiin seuraavana päivänä Laguna Ten Bosch -teemapuistossa. Aichin kuvernööri ja Nagoyan pormestari olivat mukana julistamassa World Cosplay Summitin alkaneeksi. Avajaisten jälkeen jäi aikaa ottaa valokuvia ja kierrellä puistossa. Illalla vuorossa oli opiskelija-avustajien järjestämä tervetuliaisjuhla, jossa pääsi tutustumaan muihin tiimeihin.

Suomen tiimi ja Brasilian tiimiläinen poseeraamassa pukeutuneena Catherine -pelin hahmoiksi.

Kuvaamisen välissä ehdittiin lähettää terveiset NCC-kisaajille. Kuvassa vasemmalta oikealle Suomen, Ruotsin, ja Tanskan tiimit.

Kuvaamisen välissä ehdittiin lähettää terveiset NCC-kisaajille. Kuvassa vasemmalta oikealle Suomen, Ruotsin, ja Tanskan tiimit.

Tervetuliaisjuhlassa pääsi tutustumaan muihin tiimeihin.

Tervetuliaisjuhlissa pääsi tutustumaan muihin tiimeihin.

Päivä päättyi käyntiin One Piecestä tutulla Thousand Sunny -laivalla ja ilotulitusesitykseen.

Suomen tiimi Thousand Sunnyn ruorissa.

Suomen tiimi Thousand Sunnyn ruorissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>