WCS 2015 – Onsen ja kotimatka

Osun paraati oli viimeinen pala WCS:n virallista ohjelmaa. Pakkaamisen ja lepäämisen jälkeen seuraavana päivänä oli vuorossa matka kylpylämajataloon. Chitan niemimaalla vietetty ilta jäi myös matkan viimeiseksi illaksi tavata muiden maiden cosplayaajia.

Suomen tiimi poseeraamassa opiskelija-avustajien kanssa illallisen jälkeen.

Suomen tiimi poseeraamassa opiskelija-avustajien kanssa illallisen jälkeen.

Suomen tiimi syömässä illallista.

Suomen tiimi syömässä illallista.

Majatalon aulassa tulijoille jaettiin yukatat, joihin pukeutuneina cosplayaajat saapuivat illalliskattaukseen. Massiiviseen kattaukseen kuului kymmenkunta pientä jännittävää ruokalajia, mukaanlukien tutummat sashimin ja tempuran. Tilassa otettiin vielä tapahtuman viimeiset ryhmäkuvat.

Ryhmäkuva kylpylämajatalossa.

Ryhmäkuva kylpylämajatalossa.

Illallisen jälkeen jäi aikaa kylpeä. Majatalon kauniin miljöön lisäksi rentouttava kylpy kisakiireen jälkeen sopi hyvin saunojen maan tiimille. Loppuilta kului katossa olevan bilefiiliksen ja jäähyväisten parissa.

Fiksu ja filmaattinen suomen tiimi.

Fiksu ja filmaattinen suomen tiimi.

Tiimin kotimatka kiersi aamulennolla Tokion kautta kohti Helsinkiä ja Oulua. Pientä matkatavarasäätöä Nagoyan kentällä lukuunottamatta vaihto hellemaisemista Suomen kesään sujui hyvin. Ainon oma matkakertomus on luettavissa Ainon blogista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>