WCS 2015 – Studiovau! Katso kuvat!

Jo ennen Japaniin lähtöä tiimi oli kuullut huhuja paikallisista cosplay-studioista. Keskiviikkona puollla tiimeistä oli aikataulussa vapaapäivä, ja suuntasimme kohti Osun ostosalueella sijaitsevaa Oh!-Sta -studiota. Kuvaamaan lähti myös Singaporen joukkue, ja kesken päivää myös Saksan poppoo eksyi paikan päälle.

Cosplaystudio oli liiketilakerrostalon neljänteen ja viidenteen kerrokseen. Kassan tienoilla oli myynnissä kaikenlaista cosplaytavaraa. Itse studio oli käytännössä kokoelma eri teemoihin kalustettuja soppeja, joihin sai mennä kuvaamaan cosplaytaan. Studion lattiapintojen suojelemiseksi kaikilta käyttäjiltä vaadittiin kengänpohjien päällystämistä huopapaloilla. Kassalta olisi voinut halutessaan lainata ilmaiseksi erinäisiä proppeja, tai pientä maksua vastaan vähän hienompiakin proppeja tai järeämpää kuvauskalustoa. Monipuolisia miljöitä tarjoavan studion hinta on yllättävän huokea, sillä tavallinen kävijä maksaa lystistä parhaimmillaan vain noin 12 euroa viideltä tunnilta.

_MG_1887

Kaisan päivän puku: Cammy White Street Fighteristä.

_MG_2011

Monipuolinen miljöötarjonta inspiroi tiimin lanseeraamaan materiaalia spin-off sarjaan ostos-TV -hengessä.

_MG_2045

Siluetit on aina muodissa, eikö?

_MG_2073

Ainon päivän puku: Poison Street Fighteristä

_MG_2157

Streetfighterhahmot eksyivät yhteiskuvaan Singaporen tiimin kanssa.

_MG_2113 Studiovierailun jälkeen vuorossa oli yakisobalounas paikallisella nakkikioskilla.

Aiemmat karaokejuhlat eivät tyydyttäneet tiimin karaoketarpeita, joten studiokeikan jälkeen tiimi suuntasi parin opiskelija-avustajan kanssa karaokeen. Tällä kertaa karaokessa ehti laulamaan paremmin, koska huoneessa oli 100 ihmisen sijaan viisi. Opiskelija-avustajien vuosien karaokeharjoittelu ei selvästi ollut hukkaan heitettyä aikaa, sillä taso oli aivan toisesta maailmasta kuin suomalaisissa karaokekuppiloissa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>