WCS 2015 – Edustustamista Nagoyassa

Tänä vuonna Suomen tiimi arpoutui ryhmään, joka suoritti vierailuja Nagoyan hallintokohteisiin ja sponsoreille. Ensimmäinen kohde oli muun muassa ompelukoneita valmistavan Brotherin museomainen esittelytila. Esillä oli ompelukoneiden lisäksi tuotteita Brotherin kirjavan historian varrelta. 
_MG_2183

Ensimmäiseltä etapilta palattiin hotelille pistämään edustuspuvut päälle. Iltapäivän puolella bussi suuntasi kohti Aichin kuvernöörin edustustilaa. Kuvernööri ilmestyi paikalle pukeutuneena Jediritariksi. Tiimit esittäytyivät vuorotellen kuvernöörille, ja lyhyen teehetken aikana palloteltiin muutama kysymys edestakaisin. _MG_2215

_MG_2247

Jediritariksi pukeutuneen kuvernöörin tukijoukkoina oli myös ryhmä ninjoja.

Päivän viimeinen virallinen kohde oli keski-Japanin liikennevirasto. Virastolla työntekijät esittelivät turisminedistämisohjelmaansa ja kyselivät tiimeiltä kisareissun kuulumisia.

_MG_2353

Joukkueet poseeraamassa viraston työntekijöiden kanssa.

Illalla jäi aikaa tutustua Brotherin kirjontakoneisiin ja osallistua opiskelija-avustajien järjestämiin viihdykkeisiin hotellilla. Suomen tiimi testasi ompelukoneita nimikoimalla WCS T-paitansa ja kokeili sitten japanilaista kesäasua yukataa. Lisäksi tarjolla oli japanilaita teetä ja leivoksia.

_MG_2377

Kirjontakoneella sai nimikoidun paidan käden käänteessä.

Kaisa sovittamassa yukataa päälleen.

Kaisa sovittamassa yukataa ylleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>