WCS 2015 – Turismia ja tuomarointia

Reissu jatkui päivällä opiskelija-avustajien kanssa. Lyöttäydyimme yhteen Ranskan tiimin kanssa ja aloitimme päivän sushilounaalla aiempina vuosina finaaleissa käytetyssä Oasis 21 -ostoskeskuksessa.

Sushilounaalla löytyi monenmoista kalaa.

Maistettiin KAIKKI KALAT.

Kalojen maistelun jälkeen suuntasimme katselemaan kaloja Nagoyan sataman akvaarioon. Sää oli taas kesäisen aurinkoista 35 asteen kuumuutta, mutta onneksi suurin osa matkasta taittui kätevästi metrolla.

Suomen tiimi kävi akvaariossa katsomassa kaloja.

Suomen tiimi kävi akvaariossa katsomassa kaloja.

Suomen tiimi kävi akvaariossa.

Suomen tiimi kävi akvaariossa.

Akvaariossa oli Kaisan lisäksi myös oikeita kaloja. Suurehkossa akvaariossa oli muun muassa isoja vihaisen näköisiä kilpikonnia ja pingviinejä.

Illalla oli opiskelija-avustajien järjestämät tervetuliaisjuhlat. Syömisen ja juomisen lisäksi ohjelmaan kuului kevytmielinen bingokierros, mutta onnetar loisti läsnäolollaan. Suomen tiimin kannustuksista huolimatta saman pöydän ääressä pyörineen Korean tiiminkään bingo-onni ei osunut kohdilleen.

Suomen ja Korean tiimit juhlistamassa WCS:n alkua opiskelija-avustajien kanssa.

Suomen ja Korean tiimit juhlistamassa WCS:n alkua opiskelija-avustajien kanssa.

Iltaa myöten juhlien intensiivisyys kohosi.

Iltaa myöten juhlien intensiivisyys kohosi.

Juhlimisen jälkeen laitettiin jäitä hattuun ja valmistauduttiin tuomaroitavaksi. Tiimin puvut ja lavasteet punnittiin ja mitattiin, ja eri osallistujamaiden järjestäjistä koostuva tuomarikaarti syynäsi pukujen käsityön laadun.

Suomen tiimi tuomareiden edessä.

Suomen tiimi tuomareiden edessä.

Tuomaroinnin jälkeen tiimistä otettiin valokuvat ja nauhoitettiin videotervehdys finaalia varten. Ensimmäisen esiintymisvuoron etuihin kuuluu myös ensimmäinen tuomarointivuoro, jolloin prosessista pääsee vapaalle jo puolilta päivin. Tuomarit puolestaan arvioivat ja pisteyttivät pukuja aamusta iltamyöhään, kevyet 14 tuntia putkeen.

Tuomaroitavaksi menossa oleva Suomen tiimi  WCS:n säännöistä vastaavan Jackyn photobombaana.

Tuomaroitavaksi menossa oleva Suomen tiimi WCS:n säännöistä vastaavan Jackyn photobombaana.

Vapaa-aika käytettiinkin taas figuurien metsästykseen. Mukaan lähti myös tuomaroinnista aikaisin ulos selvinnyt Saksan tiimi ja opiskelija-avustaja. Matkalla maistui myös Crêpet ja rahaa poltetiin onnistuneesti. Ilta menikin pukujen hienosäädössä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>