Huipulla tuulee

Kahden viikon coniputkesta on selvitty ja äskettäin laitettiin julki viimeisetkin Mimicon kuvauspalvelun kuvat. Sunnuntain osalta kuvauspalvelu oli hitusen verran luova. Allekirjoittanut onnistui lauantaina putoamaan tuolilta kesken kuvauksen ja paikkaamisprosessissa tarvittiin lopulta myös paikallisen sairaalan apua. Sunnuntain kuvaamiset tehtiin osaltani tuolilla istuen. Hätä ei ollut kovin iso, seuraavassa conissa pompitaan taas normaalisti, jos ehkä vähän varovaisemmin. Korkealta tuolilta kuvaaminen on kivaa, mutta huipulla tuulee.

Asiasta toiseen tuulenvireeseen. Taannoisen suuren conikuvauskyselyn osana esitettiin toiveita kuvauspisteen kehitykseen. Yksi kehitystoiveista oli tuulikone. Nyt sellaiseen on löytynyt rahoitus ja laite on pistetty tilaukseen. Jonkin verran toimitusaikaa on tiedossa, mutta viimeistään Traconissa toivomme tämän olevan mukana. Sitä ennen onkin vuorossa lähinnä Animecon jossa tuulikoneena toimii luontoäiti (ulkokuvauspalvelu) ja ilmeisesti elokuun Espoon Chibicon, jossa studio toteutetaan hieman kevennettynä ratkaisuna. Popcult Dayn osalta ei ole vielä mitään sovittu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>