Kuvaajan varausjärjestelmä

Kuten muutaman hetken takaisesta tiedotuksesta käy ilmi, Tampere Kupliin photoshoot-ajanvaraus on juuri avattu. Kyseessä on uusi pieni ohjelma, jota testataan nyt ensi kertaa Kupliissa. Desuconilla on ollut omaan tekniikkaan sidottu järjestelmä ja moni muu coni on käyttänyt erilaisia viritelmiä. Toiveemme on, että uusi ohjelmistomme voisi auttaa etenkin pienempiä coneja, joilla ei ole laajempaa teknistä infraa käytettävissään. Kupliin ajan keräämme kokemuksia sekä kuvaajilta että palvelun käyttäjiltä. Hyvä palauteosoite on sähköpostitse kuvat(ät)aniki.fi ja toki myös Facebook-yhteisömme palvelee. Tämän perusteella sovellusta hienosäädetään ja se avataan kaikkien conien käyttöön. Tässä vaiheessa käsin tehtävä ennakkosäätö sisältää kuvaajien Aniki-tunnusten syöttämisen järjestelmään, jonka jälkeen kuvaajat määrittävät omat aikataulunsa hallintaohjelmasta. Varauksen sulkeuduttua kuvaaja voi tulostaa tai (myös mobiililaitteella) katsella varauskalenteriaan. Kaiken kaikkiaan prosessi on aika simppeli.

Muuta uutta pikkukivaa Tampere Kupliin cosplayssa edustaa uusi, parempilaatuinen finalistimitali sekä toki uuden CFT-logon vähittäinen usuttaminen kaikkien asiakirjojen nurkkiin ihmettelemään. Sellainenkin pikkusäätö on tehty, että cosplaytuomarien kansioissa on lisätty vasemman reunan marginaalia puolentoista senttimetriä, jotta paksummistakin kansioista on helpompi lukea oleellista tietoa. Pienetkin säädöt voivat olla isoksi avuksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>