Tampere Kuplii cosplaykilpailun päivitys

Tampere Kupliin cosplaykilpailu on nyt täynnä. Mahdolliset peruutuspaikat jaetaan 1.3. klo 18.00. Kilpailun tuomaristossa sen sijaan on yksi paikka avoinna yleisen haun kautta ja hakemuksia voi lähettää ohjeiden mukaan 1.3. saakka.

Tampere Kupliin cosplayvalokuvauksen osalta tullaan päivittelemään lisää tietoja lähiviikkoina. Olemme tuottamassa CFT:ssä paraikaa uutta photoshoot-varausjärjestelmää, joka on tarkoitus ottaa käyttöön Tampere Kupliissa. Vaan jospa ensin kuvaillaan Frostbite läpi ja jatketaan sitten kuplimisen visioita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>