Tampere Kuplii 2015 cosplaykilpailu

Olemme juuri julkaisseet Tampere Kuplii 2015 cosplaykilpailun säännöt, jotka ovat lähinnä taustanauhaan liittyvää tuomarointia lukuunottamatta identtiset viime vuoden kanssa. Ilmoittautuminen avataan paljon aiempaa aikaisemmin, jo tänään ti 20.1. klo 18.00. Ilmoittautumisaikaa on su 15.3. saakka, elleivät kaikki paikat mene täyteen sitä ennen.

Kuvauspalvelusta ja photoshootista Tampere Kupliissa juteltaneen yksityiskohtaisemmin Desucon Frostbiten jälkeen, kun kaikenlaisia uusia ideoita on päästy kokeilemaan.

Vuoden 2016 Tampere Kuplii tuleekin olemaan sitten aivan uusi juttu myös cosplayn osalta, kun tapahtumapaikaksi vaihtuu Tampere-Talo – mutta tänä vuonna matkaahan siis vielä tutulle Finlaysonin alueelle ja cosplaykilpailua varten Finnkinon Plevna 1 -saliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>