WCS- ja NCC-uutisia: portfoliohakujen ohjeet on julkaistu!

Hyvää uutta vuotta, on portfolioiden aika!

Suomen Nordic Cosplay Championship 2015 -joukkueen täydentävä kolmas kisaaja valitaan tänä vuonna portfoliohaulla. Haku on avoinna 1.-28.2. ja viimeinen edustaja julkistetaan huhtikuun alussa. Ohjeet ja lisätietoa: http://cft.fi/ncc2015.html

World Cosplay Summitin Suomen karsinta keräsi Tracon 9:ssä supersuosion, jonka vuoksi ilmoittautumista on mietitty uudelleen: tänä vuonna kisaajat Tracon X:ssä pidettävään karsintaan valitaan portfolioiden perusteella. Hakuaika on 1.-30.4., ja kisaan pääsevät parit julkistetaan kesäkuun alussa. Karsintakilpailuun ei voi ilmoittautua muulla tavoin. Ohjeet ja lisätietoa: http://cft.fi/wcs2016.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>