Animeconissa ollaan ihan pihalla

Tilanne alkaa meteorologian silmin olemaan sen verran selkeä, että on aika esittää julistus liittyen ensi viikonlopun Animecon X -tapahtumaan. Kuvauspalvelu, jos luoja suo, tulee siirtymän sisätiloista tapahtuman piha-alueelle. Tekniikkamme määrä on matkata toisen sisäänkäynnin läheisyydessä olevalle piha-alueelle, paikkaan joka tarkemmin lauantain aamusta on määräytyvi.

Aivan kaikkea tekniikkaa ei tokikaan ole mielekästä käyttää ulkona. Kuvaustausta on kovin tarpeeton ulkona ja myös valaistustarpeita tarvitaan vähemmän, auringon hoitaessa ison osan työstä kovin edulliseen kilohintaan. Operaatio sallii toki myös mittavammat ryhmien koot, joten ehkäpä jotakuta kiinnostaisi rikkoa viime Animeconin ennätys?

Muutoin kuvauspalvelu noudattaa tuttua kaavaa. Aukioloaikamme ovat lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-15. Cosplaykilpailujen osallistujat voivat tulla jonon ohi näyttämällä numerolappua, jotta ehtivät myös hyvin tuomarointiin ja valmistautumaan kilpailuun. Mikäli taivas päättäisi ennusteista huolimatta aueta, siirrymme sisätiloihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>