Kuvaseinä uudistuu

Monessa conissa mukana ollut, kannettavaan tietokoneeseen pohjautunut kuvaseinä on uudistumassa. Kuvaseinä on kokoelma tekniikoita, joilla juuri studiossa otetun kuvan saa katsottavaksi tietokoneen ruudulta ja myös saman päivän aiempia kuvia voi selata.

Kuvaseinä on ollut alusta pitäen varsin suosittu, sillä kuvien selaaminen on isommalta näytöltä huomattavasti mukavampaa kun kameran pikkuruudulta ja kuvia voi jäädä katselemaan vaikka kuvaaja jatkaakin muita toimiaan. Ongelmana on kuitenkin ollut hieman heikko suorituskyky – kuvien selaus on ajoin hidasta ja kannettavan koneen näytön äärelle ei mahdu kovin suurta yleisömäärää. Näihin asioihin ollaan nyt saamassa parannusta.

Alustavasti Desucon Frostbitessä ensi kertaa kokeiltava uusi ratkaisu perustuu uusiin laitteisiin, suurempiin tehoihin ja erilliseen, isompaan näyttöön tai televisioon, tapahtumassa saatavilla olevista laitteista riippuen. Lähetyskortteja on nyt myös hankittu toinen kappale, joten useampikin kyseisen conin kuvaaja voi lähettää kuviaan katsottavaksi kuvaseinään.

Kertokaahan myös kommentteja: Oletko käyttänyt kuvaseinää? Minkälaisia parannus- tai kehitysideoita tulee mieleen? Olisiko kuvaseinä miellyttävämpi käyttää, mikäli näytön reunassa olisi kukkanen?

Muutakin kivaa on uudelle vuodelle luvassa, pysykää kanavalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>