Vuoden Välähdys 2011

Helsingin Chibiconissa on tänään julkistettu pienoinen yllätys Välähdys-poseerauskilpailun osalta. Pitkällisen, salaisen ja toki verrattain eeppisen mietiskelyn jälkeen kuvauspisteen tiimi on päättänyt valita kaikista viime vuoden Välähdys-kilpailun osallistujista yhden, erikseen palkittavan voittajan, perusteena järjestäjien mielestä vuoden kaikkein paras poseeraus Välähdys-kilpailussa.

Vuoden Välähdys 2011, kuva Santtu Pajukanta

Raatiin kuuluivat CFT-kuvauspisteen tutut kasvot: Kyuu Eturautti, Miika “Siikakala” Ojamo, Christina “Nekromimi” Paasovaara, Santtu “Japsu” Pajukanta ja Jussi “mieleton” Sorjonen. Yksimielinen raati toteaa poseerauksen olevan kaikin puolin mainio, upealla ilmeellä ja asenteella sekä poseeraajan olevan täysillä mukana.

Palkinnoksi luovutetaan tutun Genrewearin palkintopaidan lisäksi cosplay-lajimitali sekä kunniakirja.

Samainen raati hiljenee kysyttäessä jatkosuunnitelmia. Valitaanko Vuoden Välähdys uudestaan seuraavan vuodenvaihteen jälkeen? Tätä tietoa joudumme vielä odottelemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>