World Cosplay Summit -päivitys

Viime vuoden WCS-joukkueemme Sami ja Riina Saltiola toimittivat juuri valikoidun kuvakokoelman Japanin finaalimatkaltaan heinä-elokuussa 2010. Lähes 800 kuvan kokoelma löytyy nyt Aniki.fi kuva-arkistosta.

Vaikka seuraava finaali on vielä edessä, myös Suomen tulevat WCS-karsinnat lähestyvät. Näillä näkymin karsintapaikka ja -aika tulevat muuttumaan. Tavoitteena on ennen muuta parantaa kilpailijoiden edellytyksiä tarjoamalla paremmin varustettu kilpailupaikka kenties jossain cosplay-harrastajille tutummassa tapahtumassa. Vaihtoehtojen selvittely on loppusuoralla ja pyrimme saamaan varmistetun tiedon uudesta karsinnasta mahdollisimman pian, toivottavasti jo lähiviikkoina.

Karsintapaikan muuttumisesta riippumatta kilpailun perushenki on sama – kaksi henkilöä samasta sarjasta, kriteerinä puvunteon lisäksi esiintyminen sekä uskollisuus alkuperäisteokselle. Harjoitus tekee mestarin, joten etsipä kaveri mukaan ja ottakaa haaste vastaan. Suomen paras joukkue matkaa Japaniin myös ensi vuonna.

Aiheesta kiinnostuneiden kannattaa myös bongata kesän Desuconista paneeliohjelma Cosplaykilpailut meillä ja muualla. Mukana on useita Suomea maailmalla edustaneita cosplayereita, muun muassa WCS-joukkueemme vuosimallia 2009 ja 2010.

World Cosplay Summitia koskevat kysymykset voi osoittaa Aniki.fi keskustelualueiden viestiketjuun tai sähköpostitse osoitteeseen wcs(ät)cosplay(piste)fi.

One thought on “World Cosplay Summit -päivitys

  1. Pingback: Bakaconin sunnuntain Välähdys | Ajatuksia kameran edestä ja takaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>