Ota kaikki irti kuvauspalvelusta!

CFT:n kuvauspalvelu alkaa olla tuttu näky suomalaisissa animetapahtumissa, ja kävijät ovat ottaneet palvelun omakseen ilahduttavan innokkaasti. Kertauksen vuoksi: kuvauspalvelussahan on kyse siitä, että CFT:n valokuvaajat ikuistavat sinut ja pukusi ammattimaisessa valokuvausstudiossa ja julkaisevat kuvat Anikin kuvagalleriassa – täysin ilmaiseksi!

Tässä muutama vinkki, joiden avulla saat enemmän irti käynnistäsi kuvauspalvelussa:

  1. Kuvaaja ei pure. Tule siis rohkeasti kuvattavaksi! Vaikka kuvaaja voi vaikuttaa kiireiseltä, on hän täällä sinua varten. Kuvaaja on kiireenkin keskellä kärsivällinen ja opastaa tarvittaessa vaikka kädestä pitäen.
  2. Hymyile! Cosplay on tunnetusti Vakava Asia(TM). Kannattaa kuitenkin välillä kokeilla hymyillä, jos hahmosi sen suinkin sallii. Usko pois – hymy tekee kuvalle enemmän kuin taitavinkaan kuvaaja!
  3. Ehdota! Kuvaajalla voi olla oma visio siitä, minkälaisen kuvan hän haluaa puvustasi ottaa, mutta viime kädessä kyse on sinun puvustasi. Onko puvussasi jokin yksityiskohta, jota haluat korostaa? Haluatko kokeilla jotain tiettyä rajausta tai kuvakulmaa? Kerro se kuvaajalle!
  4. Odota! Kuvaaja saattaa haluta ikuistaa juuri tämän poseerauksesi toisesta kuvakulmasta tai eri rajauksella. Säilytä siis poseerauksesi kunnes kuvaaja antaa merkin esimerkiksi kysymällä “Onko muita poseja?”.
  5. Anna palautetta! Emme ole ammattilaisia ja haluamme kehittää taitojamme. Siksi otamme mielellämme vastaan niin risuja kuin ruusujakin. Hyviä kanavia tähän ovat tämän blogin kommentit, sähköposti ja Anikin foorumit. Olisi kiva välillä kuulla muustakin kuin siitä, että kuvat halutaan mielellään jo eilen 😉

Tilaisuus soveltaa ylläolevia oppeja käytäntöön tarjoutuu seuraavan kerran parin viikon päästä Tampere Kupliissa Finlaysonilla. Lauantaina 9. huhtikuuta Siperiassa pyörii kuvauspalvelu ja sunnuntaina 10. huhtikuuta tehdään photoshoot-kävely lähiympäristöön. Näistä voit lukea lisää edellisestä kirjoituksesta. Nähdään Kupliissa!

One thought on “Ota kaikki irti kuvauspalvelusta!

  1. Pingback: Kirjoittamiani juttuja muualla | Santtu "Japsu" Pajukanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>