Cosplay-tempaus Japanin avuksi

Japanin viime päivinä kokeman ennennäkemättömän kriisin vuoksi myös cosplay-kansa on aktivoitunut. Monien eri maiden cosplay-aktiivien aloittama Prayers from Cosplayers -projekti toivoo myös suomalaisia cosplay-harrastajia mukaan.

Operaatioon voi osallistua ottamalla cosplay-valokuvan, jossa henkilöllä on kädessään omilla hyvän tahdon toivotuksilla varustettu A4-lappu. Esimerkkejä ja lisätietoja löytää projektin kotisivuilta. Hyvä kieli toivotuksille on englanti.

Projektin kotisivu on osoitteessa www.prayersfromcosplayers.com. Keskustelua voi käydä ainakin Aniki.fi viestiketjussa.

Ohessa englanninkielinen tiedote.

As you know on March 11th 2011 the massive Tohoku Earthquake struck Northern Japan. As a small measure of assistance, on March 16th 2011 at 6 pm (Japan time) we announced a campaign called “Prayers from Cosplayers”. By posting a photo on this page cosplayers from around the world can send Japan messages of hope and courage. Please send your pictures to the following web page with a message on an A4 size piece of paper or cardboard.

Please spread the word!

Muokattu 17.3. klo 23.00: Japanin päästä hieman yksinkertaistettiin asiaa, joten ylläoleva teksti on muokattu sen mukaiseksi heidän pyynnöstään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>