Chibiconissa välähti

Pian päättyvässä Chibiconissa pidettiin kaiken muun loistavan ohjelman lomassa myös kaikkien aikojen ensimmäinen Välähdys-kilpailu. Kilpailu tuli täyteen alle puolessa tunnissa ja sekaan mahtui jos jonkinlaista poseerausta, painovoimasta piittaamatta. Äänestys alkaa muutaman päivän kuluttua, kunhan kuvat on ensin käsitelty. Ilmoitamme äänestyksen alkamisesta näissä uutisissa sekä myös osoitteessa valahdys.cosplay.fi. Cosplay-kilpailun tulokset löydät klo 18 jälkeen CFT:n Chibicon-sivulta.

Seuraavana vuorossa on Tampere Kuplii, jonka cosplay-tietoja julkistetaan lähimmän parin viikon aikana. Tampere Kuplii on vuorossa 6.-10. huhtikuuta ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>