Suomen WCS 2011 -joukkue on valittu

Juuri päättyneissä vuoden 2011 World Cosplay Summitin Suomen karsinnoissa Helsingin Musiikkimessuilla on julistettu voittajat. Ensi kesänä Japanissa pidettävissä finaaleissa Suomea edustavat Janne Rusanen ja Ari-Pekka Heikkilä. Karsinnoissa he esiintyivät hahmoina Vash the Stampede ja Rai-Dei the Blade sarjasta Trigun.

Toiseksi sijoittuivat ja Anni Vornanen ja Mira Hovi. Kolmannelle sijalle selvisivät Laura Lipponen ja Sonja Haapanen.

Voittajaryhmä saa palkinnoksi Finnairin sponsoroiman viikon finaalimatkan Japaniin kesällä 2011. Toiseksi ja kolmanneksi tulleille luovutettiin lahjapaketti, johon kuului 100 euron lahjakortti Sinooperiin sekä tuotepalkintoja Sangatsu Mangalta, Rento-saunatarvikkeelta sekä Bazaar Kustannukselta.

Lisää kuvia julkaistaan lähipäivien aikana.

Tapahtumassa sovittiin myös yhteistyöstä Suomen aiempien WCS-joukkueiden kanssa. Tavoitteena on kehittää WCS-karsintatapahtumaa Suomessa edelleen, luonnollisesti yhteistyössä Japanin WCS-toimikunnan kanssa. WCS-karsintojen ja muun Suomen WCS-toiminnan kehittämisestä kiinnostuneita otetaan mieluusti mukaan ryhmään. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen wcs(ät)cosplay.fi.

Ryhmä 8 – Janne Rusanen ja Ari-Pekka Heikkilä

Ryhmä 4 – Laura Lipponen ja Sonja Haapanen

Ryhmä 3 – Anni Vornanen ja Mira Hovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>